Ik counsel en geef interactieve lezingen. Binnenkort vind je hier ook mijn online cursus over genotvol leven.

Counseling

1590740457-image.png

Wie ben ik? Wat wil ik? Waar draait het allemaal om?

Jezelf leren kennen is als diepzeeduiken, een avontuur. Iets om naar uit te kijken. Maar ook rete spannend, want ja die zwarte diepte hè.

Je wil over je vragen praten en je gevoelens verkennen. Maar niet alleen, je merkt dat je dan steeds hetzelfde plaatje afdraait. Maar je wil nu eens iets nieuws horen van jezelf.

Laten we het samen doen, zodat je zeker weet dat je niet verzuipt.

Wat valt er te halen?

Beter weten wie je bent en waar je naartoe wilt, je vrijer voelen, meer ruimte en levensenergie ervaren, meer plezier, compassie. 

Ik ben je gesprekspartner, ook als je door onplezierige dingen heen gaat. Uiteindelijk gaat er echter om dat jij er steeds beter voor jezelf kunt zijn in dit proces. Daar werken we aan.

Dit traject draait om jouw zelfontplooiing. Waar we het precies over zullen hebben wat de opbrengst precies wordt, tja dat weet ik ook nog niet. Ik heb je immers nog niet ontmoet. 

Maar wat ik wel weet is dat ik gebruik zal maken van mijn opleiding aan de Universiteit voor Humanistiek. Ook gebruik ik altijd gemerkt en ongemerkt de Voice Dialogue methode. Ook werk ik altijd aan lichaamsbewustzijn. Meer weten? Dan moet je hier zijn. 

Waar jij mee rondloopt

Je vragen

Je verlangens

Reine is volledig aanwezig bij mij en het proces. Weet de juiste vragen te stellen en faciliteert telkens weer een situatie waarin een dieper zelfbewustzijn om hoog kan komen. Benoemenswaardig zijn haar samenvattingen van de sessie; je voelt je enorm gezien omdat ze alles zo goed onthoudt!

Daan | Counseling cliënt

Praktisch & Tarief

Intake

We hebben eerste een intake om er achter te komen of we een goede match zijn. De intake is vrijblijvend en gratis en duurt een uur. Deze vind altijd plaats via video-bellen.

Locatie en tijd

De sessies vinden plaats in Amsterdam Borgerstraat 102. Op maandag, dinsdag of vrijdag. We kunnen starten tussen 10.00 en 16.00 en ze duren circa 75 minuten. Wanneer nodig kunnen we de afspraak online hebben, maar live heeft de voorkeur. 

Tarief

Een sessie kost €100 ex. BTW.

Op dit moment wordt deze counseling niet vergoed door zorgverzekeraars. Vaak heeft je werkgever ontwikkelingsbudget. Dat kan je hiervoor inzetten. 

Aantal sessies en frequentie

Als we samen gaan werken neem je altijd minimaal 3 sessies.

Het totale aantal sessies hangt uiteraard af van jou vraag en proces. Meestal hebben mensen genoeg aan ongeveer 5 sessies. Maar er zijn ook mensen die al meer dan een jaar sessies bij me nemen.

De sessie vinden meestal eens in de 2 tot 4 weken plaats

Wat ik niet doe

Het is goed om te noemen dat ik geen behandelaar ben. Ik kan bijdragen aan jouw (zelf)onderzoek als je daarvoor voldoende draagkracht hebt.

Bij problemen die in mijn optiek thuishoren bij een andere professional zal ik je doorverwijzen.

Genotvol leven

Genotvol leven in 30 dagen

Een leven vol genot. Het lijkt zo makkelijk, maar er zit zoveel in de weg. 

Agenda’s lopen over, stress in je lijf, een vol hoofd, onzekerheid, geen energie, onrust, telefoons, kinderen, partners en je eigen ego. You are not alone! 

Diepgaand genieten is een subtiele kunst. Gelukkig kan je het leren. De belangrijkste sleutel vertrouwen in de natuur. Jij bent daar namelijk een deel van. 

genotsvol-leven-beelden.png

Het is als of ik mezelf beter leer kennen zonder woorden, als of ik thuiskom maar alles is toch nieuw.

Isabelle | Counseling Cliënt

Voor wie?

Resultaten

Praktisch

Wil je meer weten?

Geef je op voor mijn maillijst en ik hou je op de hoogte. Je krijgt gelijk een zinnenprikkelende begeleide pauze in je mailbox!

Spreken

Je kunt mij zien als een soort handelaar in ideeën en observaties.

Ik werk op een intuïtieve en improviserende manier.

Waar ik het zoal over heb? 

De zin van het leven, niets meer niets minder. 

 

Waar vraag je me voor?

Ik sta net zo graag voor 900 festivalgangers op Lowlands mijn lezing over seks en filosofie te geven, als voor 5 cursisten in Den Haag les te geven over levenskunst.

Levensvragen onderzoek ik aan de hand van inzichten uit de filosofie, psychologie en diverse spirituele stromingen. Dingen waar ik graag over praat zijn; genotvol leven, relaties en seksualiteit.

In beide rollen gaat het mij om een doorleefde reflectie op het leven, niet om een theoretische uiteenzetting. Mijn ervaring is dat ik zo kan bijdragen aan verheldering en inspiratie bij het publiek of deelnemers.

Schroom niet om contact op te nemen.

Wat kan je verwachten? Bekijk deze opname en je krijgt een idee. Je vind hier meer voorbeelden. 

Reine is een zeer gewaardeerde docent bij The School of Life. Naast dat ze een sterk inhoudelijke fundament heeft weet ze de inhoud op een speelse en ontwapenende manier over te brengen.

Maartje Molenaar | Programma adviseur zakelijke markt The School of Life