Wil jij je dieper en bewuster verbinden met je (toekomstige) partner?

Zet de eerste stap tijdens deze gratis masterclass  ‘Creëer de relatie die je wil’. 

Herken je dit?

"Relaties geven ons leven betekenis, dat verdient toch je aandacht?"

Zet de eerste stap

Liefde en relaties zijn de vezels van ons levensgeluk. Ze geven ons leven zin, ook als het pijn doet. Als er iets is dat je leven meer betekenis en plezier kan geven dan zijn het wel ‘goede’ relaties. En laat dit nu precies iets zijn waar je zelf heel veel invloed op hebt.

Na deze masterclass weet je beter hoe je je relatie kan vorm geven. Het gaat niet om controle maar om eigenaarschap. Het gaat om een avontuur aangaan met je partner waarbij je niet weet wat er allemaal op jullie pad zal komen, maar je wel weet hoe jullie elkaar altijd weer weten te vinden. 

Ervaring van een deelnemer

Anne

“Fantastische avond over de liefde, helder, praktisch en betrokken.”

Hoe zou het voor je zijn als je weet...

"Er zijn twee mensen nodig om een patroon te maken, maar slechts één om het te veranderen."

Esther Perel, Relatietherapeut

Ervaring van deelnemers

Micha

"Het is een upliftende, verhelderende, geruststellende en informatieve avond gehost door een grappige, kundige en vaardige trainer. Tof!"

Eric

"Reine schat van een vrouw, geeft goede uitleg en laat mensen in hun waarde."

Simone

"Reine is op een leuke en ontspannen manier heel erg to the point en speelt in op wat er in de groep aan vraagstukken speelt."

Hi, ik ben Reine

Ik ben coach en help vrouwen en mannen die graag een relatie willen of niet blij zijn met hun relatie met het creëren van een fijne relatie. 

Ik ben een romanticus, zo ik heb het gezegd. Hoe leuk is liefde! Ik geloof in de liefde en geloof dat het belangrijk is. Teveel mensen voelen zich eenzaam en hebben een relatie waar ze ongelukkig mee zijn. Ook ik ken het twijfelen, ook ik ben wel eens boos en onredelijk. Ik heb in het heetst van de strijd ook dingen gezegd waar ik achteraf van dacht: Nee! Reine, had je mond gehouden. 

En ik weet hoe ingewikkeld het kan zijn. En inmiddels, leve de liefde, ben ik tien jaar met mijn man en heb ik twee kinderen. Niets is perfect maar mijn god, wat ben ik nu gelukkig met die man van mij.

Naast persoonlijke liefdesflaters en successen verdiep ik me ook al sinds 2010 academisch in relaties, liefde en alles wat ons helpt om er bewuster mee om te gaan. Ik help sinds 2017 mensen met lessen over liefde die ik voor ‘The school of life’ geef. Daarnaast coach ik jou naar een relatie waar je met je hele hart  ja op zegt. Ik gebruik in mijn begeleiding een mix van academische kennis, lichaamsgericht werk, systemische inzichten en voice dialogue. 

"De kwaliteit van je leven hangt uiteindelijk af van de kwaliteit van je relaties."

Esther Perel, Relatietherapeut