Wil jij je dieper en bewuster verbinden met je (toekomstige) partner?

Zet de eerste stap tijdens deze gratis masterclass  ‘Creëer de relatie die je wil’. 

Herken je dit?

"Relaties geven ons leven betekenis, dat verdient toch je aandacht?"

Zet de eerste stap

Liefde en relaties zijn de vezels van ons levensgeluk. Ze geven ons leven zin, ook als het pijn doet. Als er iets is dat je leven meer betekenis en plezier kan geven dan zijn het wel ‘goede’ relaties. En laat dit nu precies iets zijn waar je zelf heel veel invloed op hebt.

Na deze masterclass weet je beter hoe je je relatie kan vorm geven. Het gaat niet om controle maar om eigenaarschap. Het gaat om een avontuur aangaan met je partner waarbij je niet weet wat er allemaal op jullie pad zal komen, maar je wel weet hoe jullie elkaar altijd weer weten te vinden. 

Ervaring van een deelnemer

Anne

“Fantastische avond over de liefde, helder, praktisch en betrokken.”

Hoe zou het voor je zijn als je weet...

"Er zijn twee mensen nodig om een patroon te maken, maar slechts één om het te veranderen."

Esther Perel, Relatietherapeut

Ervaring van deelnemers

Micha

"Het is een upliftende, verhelderende, geruststellende en informatieve avond gehost door een grappige, kundige en vaardige trainer. Tof!"

Eric

"Reine schat van een vrouw, geeft goede uitleg en laat mensen in hun waarde."

Simone

"Reine is op een leuke en ontspannen manier heel erg to the point en speelt in op wat er in de groep aan vraagstukken speelt."

Hi, ik ben Reine

Toen ik klein was wilde ik niets liever dan een een beste vriendin. Mijn hart was altijd al grootst en meeslepend. Ik ben veel tegen liefdes lamp gelopen. Ik heb geschreeuwd en gescholden. Ik heb ook gezwegen en heb dingen niet onder ogen gezien. Geen irrationeel liefdes gedrag is mij vreemd. Inmiddels ben ik 10 jaar met mijn man en heb ik 2 kinderen. Niets is perfect maar mijn god wat ben ik nu gelukkig met die man van mij.

Naast persoonlijke liefdes flaters en successen verdiep ik me sinds 2010 academische in relaties, liefde en alles wat ons helpt om er bewuster mee om te gaan. Ik help sinds 2017 mensen met lessen over liefde die ik voor ‘The school of life’ geef. Daarnaast coach ik mensen 1 op 1 naar relaties waar ze met heel hun hart, hoofd en lijf ja op zeggen. Ik gebruik in mijn begeleiding een unieke mix van academische kennis, lichaamsgericht werk, systemische inzichten en voice dialogue.

"De kwaliteit van je leven hangt uiteindelijk af van de kwaliteit van je relaties."

Esther Perel, Relatietherapeut