Wil jij een relatie waar je volmondig JA tegen zegt?

Maar zit je jezelf in de weg? Ruim je eigen shit op en maak zo plek voor de ander

Herken je dit?

"Er zijn twee mensen nodig om een patroon te maken, maar slechts één om het te veranderen."

Esther Perel, Relatietherapeut

Hoe zou het voor je zijn als...

Wat houdt 'Klaar voor liefde' in?

In dit individuele traject leer je hoe jij op relatievlak in elkaar steekt. Je leert wat je nodig hebt van de ander en je leert wat je nodig hebt van jezelf.

Persoonlijke ontwikkeling is een levenslang avontuur. Ik zal niet beweren dat je na dit traject nooit meer getriggeerd zal raken, zal twijfelen of verdriet zal hebben. Dat soort beloftes slaan helemaal nergens op.

Wat ik wel kan beloven is dat je de volgende keer dat een van deze dingen gebeuren je beter snapt wat er gebeurt en weet hoe je hiermee om moet gaan. Dat je beter weet hoe je je beter en dieper met jezelf en je partner verbindt om zo een relatie te creëren waar je echt volmondig ja op zegt. 

Ervaring van voorgangers

Marjolijn

"Reine is een hele kalme open hulp die in mijn geval perfect aanvoelde wanneer zij moest doorvragen of juist stilte laten vallen. Ook is het bij Reine hele makkelijk om zelf open te staan en emoties de vrije loop te laten."

Daan

"Reine is volledig aanwezig bij mij en het proces. Weet de juiste vragen te stellen en faciliteert telkens weer een situatie waarin een dieper zelfbewustzijn om hoog kan komen. Benoemenswaardig zijn haar samenvattingen van de sessie; je voelt je enorm gezien omdat ze alles zo goed onthoudt!"

Saskia

"Als je in je hoofd zit en je voelt je een beetje verdwaald, dan helpt deze retraite je om weer in je gevoel te komen. Je komt voorbij de ruis zodat je beslissingen kan nemen vanuit awareness."

Sneller en dieper?

Transformatie is vaak een proces waar vertraging bij hoort. Tegelijk willen we natuurlijk resultaat. Mijn ervaring is dat je onderdompelen dan enorm helpt. 

Je kan het ‘Klaar voor liefde’ traject uitbreiden met een retraite van een 1 dag. We duiken die dag samen de bossen in om aan jouw heten hangijzer te werken. We zoeken die dag jouw ‘growing edge’ op door middel van intensieve en uitdagende oefeningen. We markeren wat je wil loslaten en wat je wil creeren met natuur rituelen.

Deze retraite zal een dag met pure aandacht voor jou en je proces zijn. Het resultaat is een daadwerkelijke transformatie. 

Hi, ik ben Reine

Toen ik klein was wilde ik niets liever dan een een beste vriendin. Mijn hart was altijd al grootst en meeslepend. Ik ben veel tegen liefdes lamp gelopen. Ik heb geschreeuwd en gescholden. Ik heb ook gezwegen en heb dingen niet onder ogen gezien. Geen irrationeel liefdes gedrag is mij vreemd. Inmiddels ben ik 10 jaar met mijn man en heb ik 2 kinderen. Niets is perfect maar mijn god wat ben ik nu gelukkig met die man van mij.

Naast persoonlijke liefdes flaters en successen verdiep ik me sinds 2010 academische in relaties, liefde en alles wat ons helpt om er bewuster mee om te gaan. Ik help sinds 2017 mensen met lessen over liefde die ik voor ‘The school of life’ geef. Daarnaast coach ik mensen 1 op 1 naar relaties waar ze met heel hun hart, hoofd en lijf ja op zeggen. Ik gebruik in mijn begeleiding een unieke mix van academische kennis, lichaamsgericht werk, systemische inzichten en voice dialogue.

Wat kun je verwachten?

Praktisch

Resultaten

"Relaties geven ons leven betekenis, dat verdient toch je aandacht?"

Zet de eerste stap

Liefde en relaties zijn de vezels van ons levensgeluk. Ze geven ons leven zin, ook als het pijn doet. Als er iets is dat je leven meer betekenis en plezier kan geven dan zijn het wel ‘goede’ relaties. En laat dit nu precies iets zijn waar je zelf heel veel invloed op hebt. 

Aan jezelf werken, je eigen aandeel hierin nemen en de moed hebben jezelf in de spiegel kijken is de krachtigste en enige manier die ik ken om hier invloed op uit te oefenen. Misschien is dit nog niet je tijd, misschien is dit niet het juiste programma, luister vooral naar je eigen wijsheid!  

Maar als je een JA voelt zet dan die eerste stap! Ik ontvang je graag en heb heel veel zin om het avontuur aan te gaan. En ik weet zeker dat dit traject je dicht bij die relatie met je zelf en anderen zal brengen waar je zo naar verlangt.

Ervaring van een voorganger

Marieke

“Reine doet het geweldig, ze is gewoon leuk en combineert humor met deskundigheid en respect. Ik voelde me veilig bij haar.”

Veel gestelde vragen

Een traject als dit is altijd maatwerk. Maar ik heb een aantal stappen die ik bijna altijd doorloop. 

  1. Waar sta je nu in jou levenscyclus? En wat betekent dat voor je ontwikkeling?
  2. Wat is jouw innerlijke landschap? Welke kanten van jou zijn heel dominant en wat staat in de schaduw?
  3. Hoe zit het met jouw levensenergie. 
  4. Wat staat jou te doen? Wat heb je te ontwikkelen en hoe doe je dat vanuit acceptatie en liefde? 

In totaal duurt het programma 5 maanden. In de eerste 3 maanden heb je om de 3 weken een afspraak. Daarna na 2 maanden een afsluitende sessie.

We spreken in principe live af in Drunen. Mocht het echt niet anders kunnen dan kunnen we na de eerste sessie ook online afspreken. Voor de retraite is dit niet mogelijk. 

Voor mensen die een psycholoog of psychiater nodig hebben. Als dit naar mijn inschatting het geval is zal ik je dit altijd laten weten. 

Mensen die nog niet klaar zijn om naar zichzelf te kijken en te groeien. 

Heb je nog vragen stel me die dan door te mailen naar reine@reinerek.nl

Kosten?

€675

exclusief retraite

€1225

inclusief retraite

"De kwaliteit van je leven hangt uiteindelijk af van de kwaliteit van je relaties."

Esther Perel, Relatietherapeut

Twijfels?

Snap ik. En ook helemaal terecht als we elkaar nog niet hebben ontmoet. Of een coach en coachee met elkaar klikken is van doorslaggevend effect op hoe goed de coaching werkt. Of te wel maak hier een afspraak voor een call met mij om te kijken of die klik er is.