Wil jij een relatie waar je volmondig JA tegen zegt?

En zit je jezelf in de weg? Ruim je eigen shit op en maak zo plek voor de ander

Herken je dit?

Zet nu de eerste stappen naar een fijne relatie

JE BENT EIGENLIJK BEST EEN SLIM EN REFLECTIEF PERSOON MAAR ALS HET OVER DE LIEFDE GAAT SNAP JE JEZELF ECHT NIET. JE BENT TE SCHERP EN KRITISCH OF VERLIEST JEZELF JUIST IN DE ANDER. ONTVANG DEZE GRATIS OEFENING DIE JE HELPT JE EIGEN PATRONEN, TRIGGERS EN TWIJFELS TE DOORVOELEN EN BEGRIJPEN.

Hoe zou het voor je zijn als...

Wat houdt 'Klaar voor liefde' in?

Samen met mij ga je in vijf sessies op ontdekking naar de antwoorden op al deze vragen. We doen dit live in Drunen, in een enkel geval kan het via zoom. 

In dit individuele traject leer je hoe jij op relatievlak in elkaar steekt. Je leert wat je nodig hebt van de ander en je leert wat je nodig hebt van jezelf. 

Persoonlijke ontwikkeling is een levenslang avontuur. Ik zal niet beweren dat je na dit traject nooit meer getriggeerd raakt, nooit meer twijfelt, natuurlijk niet. Dat hoort bij het leven. 

Wat ik kan beloven is dat je de volgende keer dat je bijvoorbeeld na een leuk weekend samen toch enorm gaat twijfelen dat herkent en weet hoe je daar mee om moet gaan. En al die andere dingen die je ook niet helemaal van jezelf begrijpt. 

Dat je beter weet hoe je je dieper met jezelf en je partner verbindt om zo een relatie te creëren waar je echt volmondig ja op zegt. Hoera!

Ervaring van voorgangers

Marjolijn

"Reine is een hele kalme open hulp die in mijn geval perfect aanvoelde wanneer zij moest doorvragen of juist stilte laten vallen. Ook is het bij Reine hele makkelijk om zelf open te staan en emoties de vrije loop te laten."

Daan

"Reine is volledig aanwezig bij mij en het proces. Weet de juiste vragen te stellen en faciliteert telkens weer een situatie waarin een dieper zelfbewustzijn om hoog kan komen. Benoemenswaardig zijn haar samenvattingen van de sessie; je voelt je enorm gezien omdat ze alles zo goed onthoudt!"

Saskia

"Als je in je hoofd zit en je voelt je een beetje verdwaald, dan helpt deze retraite je om weer in je gevoel te komen. Je komt voorbij de ruis zodat je beslissingen kan nemen vanuit awareness."

Sneller en dieper?

Je kan het ‘Klaar voor liefde’ traject uitbreiden met een retraite van een  dag. We duiken die dag samen de bossen in om aan jouw hete hangijzer te werken. We nemen rust en tijd. Doordat we een dag samen zijn gaan we nog een laag dieper. 

We zoeken jouw ‘growing edge’ op door middel van intensieve en uitdagende oefeningen. We markeren wat je wil loslaten en wat je wil creëren met natuur rituelen. 

Deze retraite zal een dag met pure aandacht voor jou en je proces zijn. Het resultaat is een daadwerkelijke transformatie.

Hi, ik ben Reine

Ik ben coach en help vrouwen en mannen die graag een relatie willen of niet blij zijn met hun relatie met het creëren van een fijne relatie. 

Ik ben een romanticus, zo ik heb het gezegd. Hoe leuk is liefde! Ik geloof in de liefde en geloof dat het belangrijk is. Teveel mensen voelen zich eenzaam en hebben een relatie waar ze ongelukkig mee zijn. Ook ik ken het twijfelen, ook ik ben wel eens boos en onredelijk. Ik heb in het heetst van de strijd ook dingen gezegd waar ik achteraf van dacht: Nee! Reine, had je mond gehouden. 

En ik weet hoe ingewikkeld het kan zijn. En inmiddels, leve de liefde, ben ik tien jaar met mijn man en heb ik twee kinderen. Niets is perfect maar mijn god, wat ben ik nu gelukkig met die man van mij.

Naast persoonlijke liefdesflaters en successen verdiep ik me ook al sinds 2010 academisch in relaties, liefde en alles wat ons helpt om er bewuster mee om te gaan. Ik help sinds 2017 mensen met lessen over liefde die ik voor ‘The school of life’ geef. Daarnaast coach ik jou naar een relatie waar je met je hele hart  ja op zegt. Ik gebruik in mijn begeleiding een mix van academische kennis, lichaamsgericht werk, systemische inzichten en voice dialogue. 

"Relaties geven ons leven betekenis, dat verdient toch je aandacht?"

Wat kun je verwachten?

Ervaring van een voorganger

Marieke

“Reine doet het geweldig, ze is gewoon leuk en combineert humor met deskundigheid en respect. Ik voelde me veilig bij haar.”

Veel gestelde vragen

Een traject als dit is altijd maatwerk. Maar ik heb een aantal stappen die ik bijna altijd doorloop. 

  1. Waar sta je nu in jou levenscyclus? En wat betekent dat voor je ontwikkeling?
  2. Wat is jouw innerlijke landschap? Welke kanten van jou zijn heel dominant en wat staat in de schaduw?
  3. Hoe zit het met jouw levensenergie. 
  4. Wat staat jou te doen? Wat heb je te ontwikkelen en hoe doe je dat vanuit acceptatie en liefde? 

In totaal duurt het programma vijf maanden. In de eerste drie maanden heb je om de drie weken een afspraak. Daarna na twee maanden een afsluitende sessie.

We spreken in principe live af in Drunen. Mocht het echt niet anders kunnen dan kunnen we na de eerste sessie ook online afspreken. Voor de retraite is dit niet mogelijk. 

Voor mensen die een psycholoog of psychiater nodig hebben. Als dit naar mijn inschatting het geval is zal ik je dit altijd laten weten. 

Mensen die nog niet klaar zijn om naar zichzelf te kijken en te groeien. 

Heb je nog vragen stel me die dan door te mailen naar reine@reinerek.nl

Kosten?

€675

exclusief retraite

€1225

inclusief retraite

"De kwaliteit van je leven hangt uiteindelijk af van de kwaliteit van je relaties."

Esther Perel, Relatietherapeut

Twijfels?

Snap ik. En ook helemaal terecht als we elkaar nog niet hebben ontmoet. Of een coach en coachee met elkaar klikken is van doorslaggevend effect op hoe goed de coaching werkt. Of te wel maak hier een afspraak voor een call met mij om te kijken of die klik er is.