Elke relatie heeft aandacht nodig

Je brengt je auto toch ook eens per jaar naar de garage? Je relatie verdient ook ieder jaar een goede onderhoudsbeurt

Herken je dit?

"Er zijn twee mensen nodig om een patroon te maken, maar slechts één om het te veranderen."

Esther Perel, Relatietherapeut

Hoe zou het voor je zijn als...

Wat houdt de 'Relatie retraite' in?

Tijdens de ‘Relatie retraite’ verfris en verdiep je jullie relatie. Samen met mij trekken we één dag de bossen in om jullie connectie af te stoffen. 

Het programma is op maat gemaakt. Ik maak het naar aanleiding van een intake met jullie beide. Bij de een ligt de nadruk op inzicht in patronen en bij de ander op communicatie. Wat zeker is is dat jullie naar huis gaan met een dieper gevoel van liefde en waardering voor elkaar en alles wat jullie hebben opgebouwd en nog gaan opbouwen. 

Ervaring van voorgangers

Marjolijn

"We hebben super veel gehad aan de retraite. We zijn nu in Portugal en hebben veel mooie gesprekken waardoor we elkaar in liefde ruimte kunnen geven. De retraite heeft daarvoor de opening geboden. Echt super waardevol. Dank je wel dat je dit hebt willen doen!."

Daan

"Reine is volledig aanwezig bij mij en het proces. Weet de juiste vragen te stellen en faciliteert telkens weer een situatie waarin een dieper zelfbewustzijn om hoog kan komen. Benoemenswaardig zijn haar samenvattingen van de sessie; je voelt je enorm gezien omdat ze alles zo goed onthoudt!"

Saskia

"Als je in je hoofd zit en je voelt je een beetje verdwaald, dan helpt deze retraite je om weer in je gevoel te komen. Je komt voorbij de ruis zodat je beslissingen kan nemen vanuit awareness."

Hi, ik ben Reine

Ik ben coach en help vrouwen en mannen die graag een relatie willen of niet blij zijn met hun relatie met het creëren van een fijne relatie. 

Ik ben een romanticus, zo ik heb het gezegd. Hoe leuk is liefde! Ik geloof in de liefde en geloof dat het belangrijk is. Teveel mensen voelen zich eenzaam en hebben een relatie waar ze ongelukkig mee zijn. Ook ik ken het twijfelen, ook ik ben wel eens boos en onredelijk. Ik heb in het heetst van de strijd ook dingen gezegd waar ik achteraf van dacht: Nee! Reine, had je mond gehouden. 

En ik weet hoe ingewikkeld het kan zijn. En inmiddels, leve de liefde, ben ik tien jaar met mijn man en heb ik twee kinderen. Niets is perfect maar mijn god, wat ben ik nu gelukkig met die man van mij.

Naast persoonlijke liefdesflaters en successen verdiep ik me ook al sinds 2010 academisch in relaties, liefde en alles wat ons helpt om er bewuster mee om te gaan. Ik help sinds 2017 mensen met lessen over liefde die ik voor ‘The school of life’ geef. Daarnaast coach ik jou naar een relatie waar je met je hele hart  ja op zegt. Ik gebruik in mijn begeleiding een mix van academische kennis, lichaamsgericht werk, systemische inzichten en voice dialogue. 

"Relaties geven ons leven betekenis, dat verdient toch je aandacht?"

Geef elkaar dit kado!

Liefde en relaties zijn de vezels van ons levensgeluk. Ze geven ons leven zin. Als er iets is dat je leven meer betekenis en plezier kan geven dan zijn het wel ‘goede’ relaties. En laat dit nu precies iets zijn waar je zelf heel veel invloed op hebt. 

Aan jezelf werken, je eigen aandeel hierin nemen en de moed hebben jezelf in de spiegel kijken is de krachtigste en enige manier die ik ken om hier invloed op uit te oefenen. 

Ervaring van een voorganger

Marieke

“Reine doet het geweldig, ze is gewoon leuk en combineert humor met deskundigheid en respect. Ik voelde me veilig bij haar.”

Veel gestelde vragen

We ontmoeten elkaar om 9.30. Om 17.00 zijn we klaar. Ik raad jullie aan daarna nog lekker uit eten te gaan en misschien wel lekker een hotel erbij te boeken. Zo maak je er echt een lekker uitje van. 

We spreken af in Drunen. Als het weer het toelaat doen we het programma in de bossen. Als het weer daarvoor niet geschikt is spreken we af in mijn coachruimte. Dan kan er sowieso wel gewandeld worden. 

Deze retraite is geen therapie. Als er eigenlijk een langer traject nodig is bied ik je dat aan. 

Heb je nog vragen stel me die dan door te mailen naar reine@reinerek.nl. De intake kan je hier inplannen

Kosten?

€595

"De kwaliteit van je leven hangt uiteindelijk af van de kwaliteit van je relaties."

Esther Perel, Relatietherapeut