Voice Dialogue voor coaches

Op 21 juni verdiep je je kennis van deze rijke methode 

Als coach werk je vaak met verschillende kanten van een cliënt. Kanten die elkaar soms tegen werken en je cliënt in de weg zitten. Met psychologie of the selves en the Voice Dialogue methode van Hal en Sidra Stone heb je een super praktische methode om dit ingewikkelde gebied te navigeren.

Hi, ik ben Reine

Ik werk nu 6 jaar met Voice Dialogue en geef ruim 8 jaar les bij the school of life. Voice Dialogue geeft mij een manier om mijzelf en andere te begrijpen en totaal te accepteren in alle delen die we hebben. Het is een methode en zienswijze die voor mij zowel een praktische, energetische, fysieke en spirituele aanpak verenigt.

Praktisch

Datum en tijd
Woensdag 21 juni, 10 tot 17u

Locatie
Casa de Madera (Val Monte hotel) te Berg en Dal

Kosten
€65,- incl. btw  

Aanmelden doe je via een mailtje!

Programma

Om 9.30 is de inloop. Om 10.00 starten we. Rond 13.00 is er lunch en om 17.00 zijn we klaar. 

Hoe het programma er precies uit gaat zien bepaald ik aan de hand van de aanmelding. Mogelijke onderwerpen zijn het bewuste ego proces, bewustzijnslagen, bindingspatronen, energetic linkedge, veel voorkomende subpersonen/archetypen, hoe te werken met de innerlijke criticus. Wat we zeker zullen doen is oefenen!

Wanneer je je aanmeldt ontvang je een bevestiging en zal ik je vragen wat jou belangrijkste wensen en leerpunten zijn voor deze dag. Op basis daarvan maak ik het programma. Of te wel de dag is helemaal op maat gemaakt!

Moet je voorkennis hebben?

Deze dag is voor jou als je professioneel met mensen werkt. Bv als coach/therapeut/mentor/docent/trainer/geestelijk verzorger of iets wat hier op lijkt. 

Het is een pre als je al een introductie in Voice Dialogue hebt gehad. Als je dat nog niet hebt gedaan bellen we even om samen in te schatten of je mee kan doen. 

Meer over Voice Dialogue?
Luister dan deze podcast