Smacht jij ook naar tijd voor jezelf in de natuur? 
Of voor jou en je partner?

Een van de beste beslissingen die ik ooit nam was dat ik verhuist ben naar het bos. Dat wil ik delen!

Met deze privé retraite trek je je voor 3 dagen terug in de natuur. Onder mijn begeleiding verbind je je met je eigen bron van wijsheid. Je verstilt en geeft de hoognodige aandacht aan je lichaam en ziel. Via de natuur om je heen verbind je je weer met de natuur in jezelf. 

Als je met je partner komt verbind je je opnieuw met elkaar. Op emotioneel, lichamelijk en spiritueel vlak hernieuw en verdiep je jullie verbinding. 

 

Als je in je hoofd zit en je voelt je een beetje verdwaald, dan helpt deze retraite je om weer in je gevoel te komen. Je komt voorbij de ruis zodat je beslissingen kan nemen vanuit awareness.

Saskia | Retraite gast

Retraite programma

Het programma tijdens de retraite is echt maatwerk. Ik gebruik mijn eigen achtergrond als voedingsbodem om na de intake het programma voor jou of jullie samen te stellen. Wat je zeker mag verwachten zijn lichaamsgericht meditaties, natuurrituelen, voice dialogue sessies, opstellingen, journaling en teachings. Wil je meer weten over mijn achtergrond en wat ik breng? Kijk dan hier

Ik doe deze retraite gelukkig niet alleen. Mijn belangrijkste partner? De natuur! Zij is de belangrijkste teacher die er is. Zij brengt je ook weer bij jouw natuur. Dat is belangrijk van alleen jouw natuur kan je leiden. 

Ik werk elke dag met een andere focus. Dag één is lichaamsgericht. Om tot onze kern te komen en daar tot de diepste inzichten te komen is het van groot belang dat ons lichaam receptief en doorleeft is. Dag twee ligt de nadruk op emotie en energie. Waar loopt die vast en hoe breng je hem weer in beweging en in contact. Dag drie gaat over hoe je wat je in de retraite hebt ervaren in je dagelijkse leven brengt. Wat betekent een betekenisvol of spiritueel leven voor jou? 

Dit is grofweg de tijdsindeling.  

Dag 1
10u – 12u | Opening, intentie zetten, basis oefeningen. Samen.
12u – 16u | Lunch en oefening in het bos. Zelfstandig.
16.30 | Check-in – Hoe gaat het? Wat is nodig? Samen.

Dag 2
10u – 12u | Sessie. Samen.
12u – 18u | Lunch, oefening in het bos, meditatie en stilte. Samen. 
Bij koppels heeft de een in de morgen een sessie en de ander in de middag. 
20u | Check – in – Hoe gaat het? Wat is nodig? Samen.

Dag 3
10u – 12.30 | Sessie of oefening en afsluiting. Samen.

Reine laat je zien hoe je de controle waarmee je jezelf een leven lang beschermt én afschermt, toch samen kunt laten gaan met vrije intuïtie, en hoe je dan altijd contact kunt maken met wat je echt bezielt

Anoniem | Retraite gast

Waar jij mee rondloopt

Je vragen

Je verlangens

Praktisch & Tarief

Intake

We hebben eerste een intake om er achter te komen of we een goede match zijn. De intake is vrijblijvend en gratis en duurt een uur. Deze vind altijd plaats via video-bellen.

Locatie

De retraite vindt plaats in het natuurgebied Loonse en Drunense duinen in Brabant.  Je verblijft in een huisje of B&B aan het natuurgebied. Het programma vindt plaats in de bossen, weer of geen weer :-). Uiteraard zorgen we dat we niet verkleumen. 

Wanneer

Ik heb in 2023 weer plek voor nieuwe retraites. Iedere maand één. Ze starten altijd op woensdag of donderdag, en eindigen drie dagen later. 

Tarief

De kosten voor de retraite bestaat uit 2 delen. Je betaalt voor het programma €1210 als individu en €1510 als koppel. 

Daarnaast betaal je voor je verblijf en eten. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van waar je verblijft. Ik zal hiervoor suggesties doen maar uiteindelijk kies je zelf. Voor 2 overnachtingen betaal je gemiddeld tussen de 170 en 220.  

Wat ik niet doe

Het is goed om te noemen dat ik geen behandelaar ben. Ik kan bijdragen aan jouw (zelf)onderzoek als je daarvoor voldoende draagkracht hebt.

Bij problemen die in mijn optiek thuishoren bij een andere professional zal ik je doorverwijzen.

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer een retraite onverhoopt geannuleerd moet worden kan dat kosteloos tot 72 uur voor een retraite. Als er na deze tijd geannuleerd wordt zoeken we samen naar een andere datum. Als we die niet vinden wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht.