Waar komen mijn twijfels, triggers en patronen toch vandaan?

Met deze oefening begrijp je jezelf beter en voel je meer compassie en rust voor jezelf en de ander

Reine Rek coach en trainer

Hoe werkt de oefening?

"Relaties geven ons leven betekenis, dat verdient toch je aandacht?"

Werk verder met mij

Een workshop voor singles en koppels die je helpt om meer diepgang en verbinding te creëren. 

Mijn 1 op 1 coachingstraject bedoelt om jezelf open te stellen voor liefde. Of je nu in een relatie zit of single bent soms zit er iets in de weg. Daar werken we aan. 

Je brengt je relatie toch ook een keer per jaar naar de garage voor onderhoudt? Waarom je relatie dan niet? Iets wat zo waardevol is verdient aandacht. Verdiep, vernieuw en schoon je relatie op. 

Ervaring van deelnemers

Marjolijn

"Reine is een hele kalme open hulp die in mijn geval perfect aanvoelde wanneer zij moest doorvragen of juist stilte laten vallen. Ook is het bij Reine hele makkelijk om zelf open te staan en emoties de vrije loop te laten."

Saskia

"Als je in je hoofd zit en je voelt je een beetje verdwaald, dan helpt deze retraite je om weer in je gevoel te komen. Je komt voorbij de ruis zodat je beslissingen kan nemen vanuit awareness."

Simone

"Reine is op een leuke en ontspannen manier heel erg to the point en speelt in op wat er in de groep aan vraagstukken speelt."

Hi, ik ben Reine

Toen ik klein was wilde ik niets liever dan een een beste vriendin. Mijn hart was altijd al grootst en meeslepend. Ik ben veel tegen liefdes lamp gelopen. Ik heb geschreeuwd en gescholden. Ik heb ook gezwegen en heb dingen niet onder ogen gezien. Geen irrationeel liefdes gedrag is mij vreemd. Inmiddels ben ik 10 jaar met mijn man en heb ik 2 kinderen. Niets is perfect maar mijn god wat ben ik nu gelukkig met die man van mij.

Naast persoonlijke liefdes flaters en successen verdiep ik me sinds 2010 academische in relaties, liefde en alles wat ons helpt om er bewuster mee om te gaan. Ik help sinds 2017 mensen met lessen over liefde die ik voor ‘The school of life’ geef. Daarnaast coach ik mensen 1 op 1 naar relaties waar ze met heel hun hart, hoofd en lijf ja op zeggen. Ik gebruik in mijn begeleiding een unieke mix van academische kennis, lichaamsgericht werk, systemische inzichten en voice dialogue.